Здравейте, приятели! Днес любимият информационен сайт на пловдивчани Plovdiv24.bg навършва 18 години.

...
Здравейте, приятели! Днес любимият информационен сайт на пловдивчани Plovdiv24.bg навършва 18 години.
Коментари Харесай

Любимият сайт на пловдивчани вече е пълнолетен

Здравейте, другари! Днес обичаният информативен уебсайт на пловдивчани  Plovdiv24.bg  навършва 18 години. 18 години, изпълнени с наслада и по-скоро позитивни страсти с помощта на стотиците ни хиляди читатели, които се доверяват точно на нас всеки ден да ги осведомяваме какво се случва в обичания ни Пловдив, страната и света.

Искаме също по този начин да благодарим на нашите дългогодишни сътрудници, както и на рекламодателите, без които съществуването на уеб страницата не би било допустимо. 

През тези 18 години станахме съпричастни на доста дела, станахме част от решението на доста проблеми. Често сме хвалени, постоянно сме подложени на критика. Със сигурност не съумяваме да покрием напълно условията на високото равнище, което пловдивският четец изисква всекидневно, само че можем да ви уверим, че вършим това, което е по силите ни и ще продължим да го вършим.

Най-голямата ни горделивост през всичките тези години е, че решително, умерено и гордо можем да се наречем медията на пловдивчани. Plovdiv24.bg е пловдивска медия, основана от пловдивчани, за пловдивчани и се чете главно от пловдивчани. Винаги задачата ни ще бъде да служим на пловдичани.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР